top of page
banner7 1_edited.jpg

VILLKOR

Produkterna säljs ej styckvis.

 

Prisinformation

Samtliga priser är exklusive moms 25 %. Priserna gäller tillsvidare. Vi förbehåller oss rätten till prisändring utan avisering.

 

Orderbekräftelse

Orderbekräftelse skickas via mail då du lagt din beställning. Vid beställningar med logomärkning erhåller du alltid ett korrektur inom 24–36 timmar för godkännande.

 

Leveransvillkor

Vi skickar varorna med DHL (Ca 1–2 dagar från utleverans) alternativ bud inom Stockholm (samma dag). Frakten specificeras på din faktura vid utleverans. Kostnaden beror på volym samt antal produkter. En snittfrakt ligger på ca 150-250 kr, bud något högre. Viktigt är att du vid beställningen kontrollerar angiven leveransadress inkl. postnummer. Eventuell bomkörning (fel i leverans) debiteras i efterhand för de uppkomna kostnader som uppstår. Detsamma gäller om ni inte är på plats. Vi levererar må-fre mellan kl 9-17 inkl. lunch. Är ni inte på plats måste detta meddelas i god tid så att vi kan hantera detta smidigt. Observera! Vi ansvarar ej för varorna efter det att fraktbolaget tagit över varorna, eventuella reklamationer etc pga. sen leverans utanför vår hantering godkännes ej.

 

Leveranstider

Leveranstiden som anges på offert samt ordererkännande skall användas som en riktlinje. Då de flesta av våra produkter kräver flera arbetsmoment så kan det ibland ske en försening. För eventuell försening kan vi ej ta ansvar för ökade kostnader eller liknande.

 

Leveranstiden beräknas efter att du godkänt ditt korrektur, exakt leveranstid framgår på offert/ordererkännande. Observera att leveranstiden gäller när varorna skickas från oss. Detta pga att vi inte kan beräkna fraktbolagets leveranstider i olika städer/orter. Utöver angiven leveranstid skall man lägga på minst en dag för initial orderhantering, och även tiden som går mellan det att vi skickat en orderbekräftelse eller/och korrektur till detta är godkänt. Om det tex dröjer en dag att godkänna så skjutes hela processen fram med motsvarande tid. Och det är först den dagen som du godkänner ditt korrektur som leveranstiden kan beräknas. Observera att leveranstiden alltid är en uppskattning.

 

Betalningsvillkor

Beställningar via hemsidan gäller efter sedvanlig kreditprövning. För att beställa mot faktura måste du ange ditt organisationsnummer. Fakturans betalningsvillkor är 10–20 dagar netto för företag med AB, stat & kommun 30 dagar netto samt föreningar förskottsbetalning. Företag kan mot tillägg erhålla 30 dagar netto. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 3 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso. Fakturering och betalning sker via Fortnox.

 

Allmän info om profilprodukter:

Att beställa profilprodukter kan ibland vara svårt. Det är viktigt att veta att det är just ”reklamprodukter” som är beställt och att produkt/pris balanserar slutresultatet. Vissa produkter i kombination med en logo kan vara svåra att producera. Detta kan resultera i att en produkt kanske inte är exakt som man tänkt. Så man behöver som nybörjare som inköpare av reklamprodukter sänka sina förväntningar att det skall se ut exakt som på dataskärmen. Det kan aldrig bli exakt och pga. produktionstekniska begränsningar så kan slutresultatet se lite annorlunda ut än på dataskärmen. Det är naturligt. Men var inte orolig, våra undersökningar visar att 99,5% av våra kunder blir nöjda. Är man osäker så kan man producera ett utfallsprov dvs. innan den slutliga produktionen startar kan man beställa prov. Kostnad offereras eftersom vi har 100 tals olika produkter att erbjuda.

 

Reklamation

Vi har levererat profilprodukter i över 32 år och känner oss trygga i detta. Men tyvärr ibland så smyger sig den mänskliga faktorn in och då kan det bli fel. För att kunna utröna om det är en reklamation så kontakta oss för ett reklamationsunderlag.

 

För att ta reda på om en del eller alla produkter har ett fel kan vi komma att behöva ta alla eller vissa produkter i retur för kontroll. Det är alltid kunden som står för returfrakt (efter att vi godkänt detta), visar det sig att det är ett produktionsfel står vi för frakt, nyproduktion samt ny frakt, i annars fall debiteras kunden. Observera, skicka inga varor utan att vi gett klartecken.

Efter det att vi erhållit reklamations underlaget komplett ifylld, så återkopplar vi inom några dagar. Obs! I det fall att en felaktig produktion (reklamation) uppstår så är kan vi inte ställas skadeståndsskyldiga för extra kostnader pga. detta.

 

 

Tryckinformation

Underlag önskas som vektoriserad eps, ai eller PDF fil via mail. Glöm inte att alla typsnitt skall vara omvandlade till banor. Ange även Pms färg, storlek samt önskad tryckplacering. För ev. originalbearbetning debiterar vi 250 kr/15 min. På varje första beställning under 5000.- + moms debiterar vi ett originalintag á 450 kr, detta för att kontrollera er fil och förbereda för korrekt tryckmetod/märkning. Vid beställning med oförändrat original så tillkommer detta ej.

 

Prover

Prover faktureras till styckepris + provkostnad (kontakta oss) + frakt och moms. Prover kan ej returneras.

 

Allmänt

Vi reserverar oss för eventuella tryck samt skrivfel i texter och priser samt ev. slutförsäljning. Över-/underleverans: Vi förbehåller oss rätten att för vissa tryckta produkter över-/underleverans med +/- 10 %.  I samband med beställning godkänner ni att vi har rättighet att visa upp produkt, logotyp alt. ange företag som referens.

 

Godset skall kontrolleras vid leverans

Ev. anmärkningar skall vara oss tillhanda senast sju dagar från utleverans. Fel/brister gällande märkning som upptäcks senare är ej möjligt att reklamera. Undantag är om det består av ett fabrikationsfel som ej kunnat upptäckas vid leverans. För detta gäller max 60 dagar efter det att varorna lämnat vårat lager.

 

I de fall det är möjligt märks produkterna på baksidan eller på förpackning med tillverkarens information.

 

Reservation för Force Majeure och liknande händelser som vi ej kan rå för. I händelse av försenad leverans pga. omständigheter som vi ej kan rå för kan vi ej ställas skadeståndsskyldiga, detta är ej underlag för en reklamation. Således levereras varorna så snart det är möjligt. Leveranstiden är approximativ och som ovan beskrivit ej en garanti. I den händelse att en produkt/vara producerats eller levererats felaktigt så skall vi omgående försöka hitta en lösning på detta. Observera att vi ej ersätter kundens kostnader i samband med detta. Kontakta oss omgående om sådant sker.

 

En eventuell tvist i anledning av ingånget avtal skall avgöras enligt svensk rätt samt lagstiftning, via allmän domstol med Stockholms Tingsrätt som första instans

 

Observera, kontrollera alltid orderbekräftelse samt korrektur noggrant innan ni godkänner.

 

Ändringar i efterskott

Eventuella ändringar på faktura i efterhand debiteras med 250 kr.

 

GDPR

Vi har en uppdaterad policy angående GDPR, kontakta oss om du vill veta mer.

 

Garantier: Vi följer köplagen

bottom of page